loading...

Tuesday, 22 March 2016

Chalet Deruan Ombak di Blogosphere

As salam.

Entah mengapa bila ese google "Chalet Deruan Ombak", ada jumpa page2 yang bukan dari CDO sendiri. Tapi ianya adalah daripada blogger2 yang lain. Kalau personal blog buat review tu xpe la jugak. Ni seolah menyampaikan informasi bagi pihak CDO sendiri.

Free Publisiti tu.

Regarding this matter, yes and no. Memang secara tak langsung Chalet Deruan Ombak akan mendapat publisiti secara percuma, tetapi kamu lebih senang bila info / news / update tu datang dari pihak kami sendiri.

Yang tak bole blah nye bile ade bagi contact information sendiri untuk tempahan. Hmm.

Antaranya ialah :-
http://percutianmenarik.blogspot.my/2010/04/deruan-ombak-chalet.html





http://chaletpengkalanbalak.blogspot.my/2009/11/deruan-ombak-chalet.html



Yang ni pula adalah lebih kepada informasi kepada Chalet chalet sekitar pengkalan balak, No harm sangat, just kalau bole ade link ke site kami sendiri.
Yang ini rasanya macam blog info untuk publish adsense je. Takde hal, cuma kalau mintak izin kan lebih moleks.


Apa - apa hal pun yang official CDO dah ade

  1. web ini,
  2. Insta
  3. facebook page
  4. youtube 
Semua nya datang dari pengurusan Chalet Deruan Ombak sendiri.





 
Powered by Themes24x7
Copyright © 2014 Chalet Deruan Ombak